[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Cемінар для викладачів англійської мови


Фон


29 серпня 2013 року в ІРЦ «Вікно в Америку» ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відбувся семінар для викладачів англійської мови від видавництва MM Publications та компанії Лінгвіст.

Під час сесій семінару ми дізналися, як важливо використовувати під час уроку нестандартні підходи та в який спосіб можна використовувати пісні в навчанні англійській мові молодших школярів. Чому? Тому що навчання іноземній мові тягне за собою набагато більше, ніж спонукання до запам'ятовування лексики та граматичних правил. Цей творчий процес вимагає ризику, проявів ініціативи, творчого мислення і, в решті решт, прийняття нестандартних рішень. Іншими словами, потребує навичок критичного мислення. Лише за цих умов навчання буде плідним та результативним.

Путівником в світі критичного мислення і креативу була Наталі Хеммертон (Natalie Hammerton).

Довідка: Natalie Hammerton has studied English Language and Literature in the Athens Kapodistrian University. She has been a teacher and an ELT consultant for several years and she is now working as an ELT consultant for MM Publications. Ms. Hammerton is currently involved in teacher training and travels widely in this capacity.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

[ HOME ]

Cемінар для викладачів англійської мови
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua