[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Фотоконкурс „Твої вірні друзі”


Фон



Розпочинаємо фотоконкурс “Твої вірні друзі”!

Якщо ви любите тварин, небайдужі до їхньої долі - станьте учасниками!

Переможці отримають дипломи та цінні подарунки!


Запрошуємо всіх бажаючих - як професіоналів, так і фотографів-аматорів до участі у фотоконкурсі “Твої вірні друзі”, присвячений Всесвітньому Дню захисту тварин ( відзначається щорічно 2 жовтня).

Фотоконкурс проводить Орхуський екологічний інформаційно-тренінговий центр, що діє при відділі економіки, виробництва та природничих наук КЗ “Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського”(м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24). Конкурс проводиться за підтримки Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Кіровоградській області.

Мета конкурсу - сприяти формуванню екологічно свідомого ставлення до світу природи і тварин як її частини, привернути увагу громадськості до проблем “братів наших менших”, сприяти вихованню відповідального, бережливого, чуйного ставлення до тварин, попередженню випадків жорстокого поводження з ними.

На фотоконкурс приймаються фотороботи, що відповідають його тематиці в одній з трьох номінацій:
1. Домашні улюбленці.
2. Кумедні фото ( тварин або з тваринами).
3. Діти природи (фото диких тварин).

Конкурс триватиме з 25 липня по 10 жовтня 2012 року. Результати буде оголошено 25 жовтня 2012 року в рамках нагородження переможців та презентації найкращих робіт, що стануть учасниками фотовиставки “Твої вірні друзі” (діятиме протягом місяця після завершення конкурсу у відділі економіки, виробництва та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського).

Детальну інформацію та “Положення про фотоконкурс” ви можете знайти на офіційному сайті КЗ “Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського” за адресою: http://library.kr.ua, розділ “Конкурс “Твої вірні друзі”.

Положення про конкурс


Фон


Фон

[ HOME ]

Фотоконкурс „Твої вірні друзі”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua